Kategooriad Luulekogud Tunnustatud Lisa luuletus Lemmik luuletused

Päris hea

Kerttu ja Silver olid olnud lapsepõlvesõbrad ning olid alati väga lähedased olnud. Nad käisid koos koolis ja veetsid palju aega koos pärast tunde. Kuid kui nad said keskkooli, hakkasid asjad muutuma.

Kerttu tundis, et Silver oli hakanud teda ignoreerima ning hängis rohkem teiste tüdrukutega. Ta oli pettunud, et Silver oli oma uued sõbrad valinud tema asemel ning tundis end maha jäetuna. Ta otsustas, et ei taha enam temaga suhelda ning ei vastanud enam tema sõnumitele ega kõnedele.

Silver oli üllatunud, et Kerttu oli tema vastu nii kuri. Ta ei teadnud, mida ta oli valesti teinud ning tundis end süüdi. Ta üritas temaga ühendust võtta, kuid Kerttu ei vastanud. Silver otsustas, et ta peab midagi ette võtma, et oma sõprust taastada.

Ta kutsus Kerttu välja ning ütles talle, et ta mõistab, et on midagi valesti teinud, kuid ta ei tea, mida ta tegi. Kerttu oli esialgu talle kuri ning ütles, et ta ei taha temaga enam midagi tegemist teha. Kuid Silver ei andnud alla. Ta palus talle andeks ning ütles, et ta ei taha oma lapsepõlvesõpra kaotada.

Lõpuks otsustas Kerttu andeks anda ning nad leppisid ära. Nad hakkasid jälle rohkem aega koos veetma ning avastasid, et neil on ikka veel palju ühist. Kerttu mõistis, et ta polnud Silveri vastu kuri, vaid pigem oli pettunud, et ta oli teda ignoreerinud.

Nad olid nii õnnelikud, et suutsid oma sõpruse taastada ning said taas lähedaseks. Nad lubasid, et nad ei kaota enam kunagi üksteist ning et nad hoiavad oma sõprust kogu elu. Lõpp hea, kõik hea.

— ootan teisel pool
1
05/03/2023 Kategooriata

Kommentaarid

Sa võid kommenteerida anonüümselt või sisse logida
Kommentaarid puuduvad, ole esimene

ootan teisel pool

Kasutaja ootan teisel pool profiilipilt

Autor pole enda kohta siia veel midagi kirjutanud

Info


Hankige see Google Play
info['ät']luuletus.ee | Privaatsuspoliitika | Luuletuskast kodulehele | RSS | Sitemap | Otsingud



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun
Ostukorv uuendatud!
Uus luulekogu loodud :)
Luuletus lisati luulekogusse
Luuletus lisati lemmikutesse
Luuletus kustutati lemmikutest
Selleks pead sisse logima
Luuletus tellitud.
Seadista e-maili teavitust
Järgimine lõpetatud
Selleks pead sisse logima
Aktiveerimiskood saadeti sinu e-mailile.
Võimalik, et see võis sattuda ka spam/junk postkasti
Luuletus on kopeeritud